İçeriğe geç →

HABER: TRUE DETECTIVE 3.SEZON KONUSU BELLİ OLDU!

İlk sezonuyla klasikleşen, yarattığı karakterlerle televizyon tarihine yön veren Nic Pizzolatto’nun efsane dizisi True Detective, geçtiğimiz günlerde 3.sezonuyla döneceği haberini bizlere vermişti. İkinci sezonuyla, ilk sezonunun yarattığı beklentinin altında kaldığı düşünülen HBO dizisi, uzun bir aradan sonra diziye yeni bir şans verilmesinin ardından 3.sezonuyla yeniden izleyici karşısına çıkacak.

Her ne kadar 2.sezonu hayran kitlesi tarafından yeterince beğenilmemiş olsa da, şahsi kanaatimce dizinin ikinci sezonu da birinci sezonu kadar başarılıydı. Orijinal hikaye örgüsü, karakter derinliği ve de kurgusuyla yepyeni şeyler deneyen Pizzolatto, aldığı eleştiriler sonucunda diziye ara verdiğini söylemişti. 2 yıllık aranın ardından yeniden izleyici karşısına çıkacak olan Pizzolatto, seyircinin gözüne tekrar girmek istiyor olacak ki, birinci sezonda olduğu gibi tüm bölümler boyunca yine tek yönetmenle çalışacak. Yönetmen koltuğundaysa Jeremy Saulnier oturacak.

Moonlight ile üne kavuşan Hollywood aktörü Mahershala Ali’nin başrolünü üstleneceği dizinin 3.sezon konusuysa şöyle:

Arkansas’taki Ozarks bölgesindeki ürkütücü suç öyküsünü işleyecek olan dizide, Mahershala Ali Detective Wayne Hays rolü ile bu bölgede işlenen cinayetleri çözmeye çalışan kişi olacak. Dizi, üç farklı zaman örgüsüyle hikayesini anlatacak fakat bu ilk sezondaki gibi olmayacak.

Orta Amerika’daki Ozarks bölgesinde dehşet verici bir cinayet işlenmiştir ve Arkansas’lı Dedektif Wayne Hays, kadim bir geçmişe sahip bu suçun gizemini aralamaya çalışacaktır.

Kategori: Haberler Dizi Haberleri

Yorumlar

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir