İçeriğe geç →

HABER: DAMON LINDELOF WATCHMEN DİZİSİ İÇİN İPUCU VERMİŞ OLABİLİR

Henüz resmi bir açıklama olmamasına karşın, Lost’tan ve The Leftovers’tan tanıdığımız yaratıcı senarist Damon Lindelof, HBO ile Watchmen ünlü çizgi romanın televizyona aktarılmasıyla alakalı çalışmalara başlamış olabilir. Instagram hesabından, paylaştığı bir fotoğraf ile çizgi romanın hayranlarının kolayca anlayabileceği bir ipucu bırakan Lindelof, dizi hakkında açık kapı bırakmış olabilir.

Adını tüm dünyaya duyuran en ünlü çizgi romanlardan biri olan Watchmen, çizgi romanları bir romana dönüştürmesiyle de beğeni kazanmıştı. Alan Moore tarafından yazılan ve Dave Gibbons tarafından 1986 yılında çizilen Watchmen, kendilerine süper kahraman diyen anti kahramanların, değişik ve çekici hikayelerini toplum göndermeleriyle birleştirerek bir kült yaratmıştı. 2009 yılında da, birkaç başarısız denemenin ardından Zack Snyder, çizgi romanın ününe ün katacak, başarılı bir uyarlama film ile karşımıza çıkmış ve oldukça pozitif eleştiriler almıştı. Hatta Snyder’in şimdilerin favori süper kahraman yönetmeni olmasının en büyük sebebi de, başarılı Watchmen uyarlaması olmuştu. Bu yılın ortalarında da, Lindelof’un HBO ile yeni bir Watchmen uyarlaması üzerinde konuştuğu ortaya çıkınca, hayranlar yeniden heyecanlanmıştı.

Nite Owl heykeli. Gün 1.

Bakalım Lindelof’un bu küçük ipucu ve toplantı masası detayı, bizleri nereye götürecek. HBO ve Lindelof ile bir anti kahraman dizisi izlemek, oldukça keyifli olacaktır.

 

Kategori: Haberler Film Haberleri

Yorumlar

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir