İçeriğe geç →

HABER: OCEAN’S 8’DEN FRAGMAN YAYINLANDI

Daha önce haberlerden birinde Sineklerin Tanrısı’nın yeniden uyarlanıp bu sefer kız çocuklarıyla çekileceğini yazmıştım. Belki izleyenleriniz vardır Ivan Reitman’ın 1984 yapımı kült filmi Ghostbusters da 2016 yılında tamamı kadınlardan oluşan yeni hayalet avcılarıyla beyaz perdeye uyarlanmıştı ve tabii ki gişede büyük bir hüsran yaşamıştı. Ünlü yapımların yeniden uyarlanması başlı başına bir sıkıntıyken kadroyu da kökünden değiştirmek bana kalırsa pek parlak bir fikir değil. Karşı cins oyuncularla yeniden çekilen filmlere bir yenisi daha eklendi. Ünlü yönetmen Steven Soderbergh’ün Ocean’s serisi.

Tamamı kadınlardan oluşan filmin başrollerinde Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling, Sarah Paulson ve sinemada tam bir yıkım olan Rihanna var. Yönetmeni ise Hunger Games serisiyle tanıdığımız Gary Ross var.

2018’de vizyona girmesi planlanan filmden ilk fragman yayınlandı. Kadro değişimleriyle yeniden çekilen filmlerin amacını hala anlayamadım, tamamı kadınlardan oluşan filmleri de erkeklerle yeniden çekmeye çalışmamaları da oldukça ilginç geldi (bkz. Charlie’s Angels, Charlie’s Demon’s olabilir -umarım olmaz-).

Vizyona girdiğinde izlemeyi deneyebilirim çünkü fragman eğlenceli görünüyor ama umarım The Expendables ya da Magic Mike gibi filmler bu yeni furyaya katılmaz. Kadınların başrolde olduğu zaten binlerce güzel film yapılıyorken bence bu tarz reklam kokan işlerin hiçbir anlamı yok.

Kategori: Haberler Film Haberleri

Yorumlar

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir