İçeriğe geç →

HABER: CARY FUKUNAGA’DAN EMMA STONE VE JONAH HILL’Lİ YENİ DİZİ!

Amerikalı yapımcıların başka ülkelerden uyarlama dizi ve filmleri meşhurdur, belki bilirsiniz. Çok başarılı işler de yaparlar, ‘keşke hiç denemeselerdi’ dedirten işler de. Son zamanlardaki en iddialı uyarlamalardan biri de 2014’te çıkan dizi Maniac’ınki olacak gibi görünüyor. Norveç yapımı olan Maniac’ın başrollerinde Espen Petrus Andersen Lervaag, Mats Mogeland, Hakon Best Mossige, Ingeborg Raustol gibi isimler yer alıyordu. Dizinin konusu ise; Espen isimli hasta bir karakterin kendi kafasında kurduğu dünya ve bu dünyada yaşamasıydı.

Norveç yapımı Maniac dizisinin posteri

Maniac’la ilgili asıl haberimiz ise, dizinin son derece iddialı bir şekilde Amerika’ya uyarlanacak olması! Projeye oldukça önem veriliyor; öyle ki yönetmen koltuğunda daha önce bir başka iddialı dizi True Detective’nin ilk sezonunu yöneten ve yapımcısı olan Cary Fukunaga var.

Uyarlamanın başrollerinde ise birçok yapımda boy gösteren Amerikalı oyuncu Jonah Hill ve 2017’nin en çok kazanan Oscar ödülü sahibi kadın oyuncusu Emma Stone yer alıyor.

 

Stone, daha önce de birçok dizide boy göstermiş fakat ufak rollerde oynamıştı. Bu nedenle Maniac için ünlü aktrisin ilk ciddi dizi deneyimi diyebiliriz. Stone’nin oyunculuğunu overrated bulsam da asla kötü bir oyuncu olduğunu söyleyemem. Jonah Hill’i de daha önce bazı dizilerde küçük rollerde görmüştük. Bu nedenle bu onun da ilk büyük dizi deneyimi desek yanlış olmaz.

Yeni haberler ünlü oyuncu Justin Theroux’un da kadroya katıldığı yönünde.

Netflix tarafından satın alınan dizinin çalışmaları tüm hızıyla sürüyor fakat vizyon tarihi henüz belli değil; fakat tahminim 2018 ya da 2019 gibi yayın hayatına başlayacağı yönünde.

Diziden henüz fazla görsel yok, bu da merakımızı arttırmaya devam ediyor.

Umarız güzel bir uyarlama olur ve beklentileri boşa çıkarmaz. Diziden yeni haberler, fragmanlar geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz.

Kategori: Haberler Dizi Haberleri

Yorumlar

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir