İçeriğe geç →

HABER: NETFLIX’İN YENİ DİZİSİ THE PUNISHER’DAN İLK TEASER

Netflix’in süper kahraman projelerine yaptığı atılımın ardından ekranlarda sıkça süper kahraman dizileri görmeye başladık. Daredevil ile başlayan Netflix süper kahraman dizileri macerası, Iron Fist, Jessica Jones, Luke Cage ile devam etti ve şimdi de zincire yeni bir halka daha ekleniyor. İlk olarak Daredevil’da karşımıza çıkan efsane Marvel anti-hero’su Punisher, şimdi Netflix orijinal dizisi olarak karşımıza çıkacak. Yapımdan ilk teaser da, Netflix tarafından izleyenlerin takdirine sunuldu.

Dizi, Netflix’in tanımıyla konu olarak şöyle:

Ailesinin katledilmesinin ardından, Frank Castle hem geçmişle, hem de gerçek suçlularla baş etmelidir. Bundan böyle yeraltı suç dünyasında Punisher olarak nam salacaktır. Eşinin ve çocuklarının ölümlerinden sorumlu olanlardan intikamını alan Frank Castle, New York’un yer altı dünyasının çok ötesinde bir komployu açığa çıkarır. Artık şehirde The Punisher olarak bilinen Castle, artık kendi ailesi dışındaki adaletsizlikleri de ortaya çıkarmak zorundadır.

Netflix Türkiye, Hannibal‘ın yazarlarından Steve Lightfoot‘un yapımcısı ve senaristi olduğu diziden ilk fragmanı yayınladı. Dizinin başrollerinde ise, The Walking Dead’den tanıdığımız Jon Bernthal, Jason R. Moore ve Jaime Ray Newman yer alıyor.

Dizinin 2017 sonlarına doğru izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=0QSB1fhUVU8[/embedyt]

 

 

Kategori: Haberler Dizi Haberleri

Yorumlar

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir