İçeriğe geç →

HABER: YENİ JAMES BOND FİLMİ

Daniel Craig 5. kez James Bond karakterini canlandıracak!

James Bond serisinin son filmi Bond 25 için tartışmalar alevlendi. Son James Bond karakterini canlandıran 49 yaşındaki İngiliz oyuncu Daniel Craig’in: ‘5. kez James Bond karakterini canlandıracağıma bileklerimi kesip intihar etmeyi yeğlerim.’ açıklaması sonrasında yeni bir Bond için arayışlara girilmişti. En kuvvetli adaylar arasında son yılların popüler oyuncularından Tom Hardy ve Tom Hiddleston’ın da adı geçmişti. Birçok başarılı role imza atan 36 yaşındaki İngiliz aktör Tom Hiddleston’un rol için fazla ‘şık’ oluşu ve yeterince sert olmayışı sebebiyle yapımcılar yeniden Craig ile anlaşmaya gitti. Tom Hardy ise eğer yönetmen koltuğunda Christopher Nolan oturursa rolü almayı düşüneceğini söyledi.

Daha önce 4 kez James Bond karakteri ile beyazperdede boy gösteren Daniel Craig, beklenen hasılatı elde edemeyen son iki filmde yönetmen Sam Mendes ile beraber çalışmıştı. Bond 25 adlı yeni film için Craig’e 150 milyon dolar gibi yüklü miktar ücret teklif edildiği ve bunun sonucunda da aktörün rolü yeniden kabul ettiği söyleniyor. Tam tarihi henüz belli olmasa da adının Bond 25 olması düşünülen film 2019 yılında vizyona girecek.

ÜNLÜ YÖNETMEN CHRISTOPHER NOLAN, BOND FİLMİ YÖNETMEK İSTEDİĞİNİ YENİDEN DUYURDU!

Son filmi Dunkirk ile sinema dünyasından birçok farklı yorum alan ünlü yönetmen Christopher Nolan bir James Bond filmi yönetmek istediğini yeniden dile getirdi. Karakterin yeniden yorumlanması gerektiğini söyleyen Nolan, eğer koltuğu kaparsa film için tam yetki istiyor. Bir dergiye “Kesinlikle bir Bond filmi yapmak isterdim. Yıllar boyunca yapımcılar Barbara Broccoli ve Michael G. Wilson ile konuştum. Karakteri çok seviyorum ve onunla ne yaptıklarını görmek beni her zaman heyecanlandırıyor. Belki bir gün bu gerçek olur. Ne demek istediğimi anlıyorsunuz, değil mi? Bence karakterin yeniden ele alınması gerekiyor; en azından bana ihtiyaçları varsaOnlar çok iyi gidiyorlar.”  şeklinde ropörtaj veren Nolan film için hevesli olduğunu dile getirdi. Umarız yapımcılar hiç düşünmeden Nolan’ın önerisini kabul eder filmi ona bırakırlar. Biz de gerçekten çok daha farklı ve kaliteli bir James Bond filmi izleriz.

 

Kategori: Haberler Film Haberleri

Yorumlar

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir