İçeriğe geç →

Haber: Netflix Türkiye’nin Yeni Dizisi İçin Başrol Çağatay Ulusoy!

Netflix’in Türkiye üzerine yatırım yapmasından kısa bir süre sonra, Netflix yönetimi Türkiye’ye özel ilk dizi çalışmalarını başlattığını duyurmuştu. İlk başlarda bir gerilim dizisi olacağı söylenen dizinin daha sonraları İstanbul’da geçen bir süper kahraman hikayesi olacağı Netflix Türkiye tarafından açıklanmıştı. Netflix’in son zamanlarda süper kahramanlara yaptığı yatırımları da göz önünde bulundurursak, bu çok da şaşılacak bir karar değil.

Bugün Netflix Türkiye’nin Twitter hesabından yapılan paylaşımdan anlıyoruz ki, bu dizi için başrol olarak Çağatay Ulusoy seçilmiş durumda. Son yıllarda yaptığı çıkışla adından sıkça söz ettiren Çağatay Ulusoy, bu derece yüksek bütçeli bir yapımda rol alacak olmasıyla herkesi heyecanlandırmış durumda.

Dizinin senaryosunu ise yine son yıllarda adlarından sıkça söz ettirmiş isimler yazıyor. Behzat Ç. senaristlerinden Mehmet Erdem ve özellikle adını Ezel, Suskunlar gibi dizilerden tanıdığımız Pınar Bulut dizinin senarist kadrosunda yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda kimin oturacağı ise henüz netlik kazanmadı.

10 bölüm şeklinde planlanan, 2018 yılında yayınlanacak olan ve Türk tarihinden motiflerle süslenecek olan kahramanlık dizisinin kısaca konusu şöyle:

Genç bir adam, özel güçlere sahip olduğunu keşfeder. Şimdi İstanbul’u yok etmek isteyen karanlık güçlere karşı, şehri ve tüm insanlığı korumak için elindeki bu güçleri kullanmayı öğrenmesi gerekmektedir. Bu yolculukta kendisine yardım edecek arkadaşlarıyla harekete geçmekten başka çaresi yoktur.

 

Kategori: Haberler Dizi Haberleri

Tek Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir