İçeriğe geç →

Haber: Yeni Avatar Filmlerinde Düşmanlarımız Kim Olacak?

James Cameron’ın yıllarca üzerinde çalıştığı ve de 2020 yılından itibaren art arda vizyona girmeye başlayacak olan 4 yeni Avatar filmi, düşman karakterleriyle de bir merak konusu haline gelmiş durumda. Colonel Quartich’in filme döneceğini daha önce söyleyen Cameron, yeni filmlerin çoğunlukla Jake, Neytiri ve Na’vi kabilesindeki belli başlı karakterler odağında olacağını da ekliyor ve şunları kaydediyor:

Avatar’ın yeni bölümleri hakkında ilgi çekici olan, aşağı yukarı aynı karakterlere sahip olması. Yeni karakterler, bir çok yeni detay ve yaratık da var. Yani, bildiğiniz karakterleri alıyorum ve onları yepyeni mekanlarda yepyeni detaylarla yeni bir serüvene çıkarıyorum. Ama bu her zaman tümden yeni karakterler demek değil. Her zaman yeni bir baş düşman göremeyeceğiz, ki asıl ilginç olan da bu. Aynı herif. Dört film boyunca aynı koduğumun herifi. Çok güçlü, ve de güçlenmeye devam ediyor. Stephen Lang bu işi çok güzel başaracaktır.

Yani, 4 yeni Avatar filminde de baş düşmanımız Quartich olmaya devam edecek ve Cameron’ın iddialı sözlerine bakılırsa, filmi ilginç kılan detay da bu olacak. Çünkü baş karakterimiz sürekli güçlenmeye devam edecek. 4 yeni film boyunca aynı baş düşman izleyiciyi kendisinden soğutur mu bilinmez ama, Cameron bu iş konusunda kendisinden oldukça emin görünüyor.

Kaynak: Empire

Kategori: Haberler Film Haberleri

Yorumlar

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir