İçeriğe geç →

HABER: SENSE8’İN FİNAL BÖLÜMÜNÜN SENARYOSU TAMAMLANDI

Ekran macerasına 2015’te başlayan ve her kesimden geniş bir izleyici kitlesi edinen dizi Sense8, çoğumuzun bildiği gibi bölüm başı 9 milyon doları bulan yüksek çekim maliyeti ve düşük izlenme oranı sebebiyle 2.sezondan sonra iptal edilmişti. İptal kararına kayıtsız kalmayan hayranları yaklaşık 500.000 imza toplayınca Netflix, dizinin 2 saatlik biz finalle ekranlara düzgün şekilde veda etmesi kararını vermişti. Daha sonra ünlü yetişkin internet sitesi X-Hamster, Sense8’i devam ettirmek için haklarını satın almak istemiş fakat bu konuyla ilgili kesin bir sonuca varılamamıştı.

Nihayetinde Lana Watchowski; daha önce 2012 yapımı Cloud Atlas filminin senaryosunda da beraber çalıştığı David Mitchell ve Alexander Hemon ile beraber dizinin final senaryosunu tamamladı ve oyunculara gönderdi.

https://www.instagram.com/p/BZg6WKbgCQQ/

Dizide Lito karakterine hayat veren Miguel Angel Silvestre’nin kendi resmi instagram hesabından paylaştığı senaryo gönderisinde, bölümün çekileceği mekanlarla da ilgili bilgiler de var.

Mart 2018’de vizyona girmesi planlanan final bölümünü sabırsızlıkla bekliyoruz. Yeni haberleri öğrendikçe paylaşmaya devam edeceğiz.

Kategori: Haberler Dizi Haberleri

Yorumlar

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir