İçeriğe geç →

HABER: WES ANDERSON’DAN YENİ BİR MASAL: ISLE OF DOGS

Günümüzün en sıradışı, kendine has tarzı olan yönetmenlerinden olan Wes Anderson, Büyük Budapeşte Oteli’nin ardından büründüğü sessizliği, yeni filmiyle bozuyor. 2009 yılında çekmiş olduğu Fantastic Mr.Fox filminde olduğu gibi, animasyon unsurlarını filminde barındıracak olan yönetmen, filme ait bir fragmanı ve afişi de yayınladı.

Seslendirme kadrosunda, Scarlett Johansson, Tilda Swinton, Edward Norton, Bill Murray, Jeff Goldblum, Bob Balaban, Bryan Cranston, F, Murray Abraham, Harvey Keitel, Frances McDormand, Greta Gerwig, Yoko Ono, Liev Schreiber gibi ünlü isimleri barındıracak olan Anderson, Edward Norton ile de Moonrise Kingdom ve Büyük Budapeşte Oteli filmlerinden sonra da yeniden çalışma şansı elde etmiş olacak.

Anderson’ın orijinal ve detaylı, bir o kadar da eğlenceli dünyasıyla da dikkat çeken Isle of Dogs’un konusu kısaca şöyle: Japonya’da otoriter yönetici Kobayashi’nin emriyle köpeklerin çöp yığınlarından oluşan bir adaya gönderilmesi sonrası, köpek dostu Spots’ı aramaya koyulan Atari Kobayashi’nin hikâyesini konu ediniyor.

Filmin fragmanı ve afişine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Isle of Dogs, Türkiye’de, 29 Haziran 2018 tarihinde vizyona girecek.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=dt__kig8PVU[/embedyt]

 

 

Kategori: Haberler Film Haberleri

Yorumlar

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir