İçeriğe geç →

HABER: TRUE DETECTIVE’nin 3.SEZONUNDAN YENİ GELİŞMELER!

Bazı diziler vardır; konusu klasik olsa bile oyunculuklarıyla, kurgusuyla, müzikleriyle, diyaloglarıyla kendini diğer diziler arasında çok farklı bir yere taşımayı başarır. HBO’nun 2014’te başlayan projesi True Detective, işte benim için böyle bir diziydi. İçine tarikat, ayin, seri katil karıştırılmış klasik bir cinayet öyküsünü; başrolündeki iki efsaneyle zirveye taşıyıp hem heyecanla hem de heves ve hayranlıkla kendini izleten bir diziydi True Detective. Daha önce de benzer tarzlarını gördüğümüz dizi, her sezon faklı oyunculardan oluşmakta ve farklı konular işlemekte.

Şu ana kadar yalnızca iki sezonu çekilen True Detective’nin ilk sezonunda  Matthew McConaughey,Woody Harrelson ve Michelle Monaghan başroldeyken; ikinci sezon da yine ilkini aratmayacak şekilde yıldızlar geçidi gibiydi (Colin Farrell, Rachel McAdams, Vince Vaughn, Taylor Kitsch, Kelly Reilly). Fakat maalesef 2.sezonda dizi istenen başarıyı yakalayamadı ve ilk sezonun gerisinde kaldı. İlk sezondaki Marty ve Rust karakterleri ve onların insanı asla yormayan ama aynı zamanda her şeyi sorgulayan diyalogları, birbirleriyle olan arkadaşlıkları o kadar sevildi ki, izleyici onlara alışınca 2.sezondaki oyunculara yeteri kadar ısınamadı.

Dizinin yüzümüzü güldüren haberi ise çok geçmeden verildi. 3.sezonla ekranlara dönmeye hazırlanan dizi için 2016 yılının en çok konuşulan filmi Moonlight’taki rolüyle Oscar kazanan başarılı oyuncu Mahershala Ali ile anlaşıldığı söyleniyor!

Daha önce de birkaç dizide yer alan yetenekli oyuncuya ‘3.sezonu sırtlayacak yıldız isim’ gözüyle bakılıyor. 3.sezonun hazırlıkları sürdüğü sırada ilk sezonda Rustin Cohle karakterini canlandıran bir diğer Oscar’lı oyuncu Matthew McConaughey, Rustin karakterini çok özlediğini ve eğer teklif gelirse yeniden oynayabileceğini söylemişti. Ama şu anki haberler henüz sadece Mahershala Ali ile el sıkışıldığı yönünde. Umarız çıkan haberler gerçekten doğrudur ve dizi yeni sezonda yeni yüzlerle yine başarılı işler çıkarır. Yeni haberleri öğrendikçe paylaşacağız.

Kategori: Haberler Dizi Haberleri

Yorumlar

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir