İçeriğe geç →

HABER: BETHESDA, GAME OF THRONES OYUNU GELİŞTİRİYOR OLABİLİR!

RPG türünün öncülerinden olan Bethesda firmasının (Elder Scrolls serisi, Fallout serisi, vb.) geliştirdiği geniş çaplı bir Game of Thrones RPG’si (Rol yapma oyunu), Target sitesinin yanlışlıkla yarattığı bir sayfa sonucunda sızdırılmış olabilir!

NeoGAF tarafından fark edilen sayfada, Bethesda’nın bir Game of Thrones oyunu üzerinde çalıştığı görülüyor. Özellikle belirtilen bir şey yok fakat, başlıkta da gördüğümüz gibi “Bethesda: Game of Thrones” yazısı ve kategorisi gayet net duruyor. Şunu da belirtmek lazım ki, başlık gerçek bile olsa bunun bir oyun olacağı konusunda kesin bir bilgi de yok.

Ekranları kasıp kavuran ve halihazırda da 7.sezonuyla izleyiciyi ekran başına kitleyen dizinin bu çaplı büyük bir firmanın odağında olması, oyun severleri ve dizinin hayranlarını oldukça heyecanlandırıyor olsa gerek. Zira Bethesda’nın geliştiricilerinden Todd Howard da, bu sene yaptığı bir açıklamada 5 büyük çaplı oyun geliştirdiklerini söylemişti. Şimdi de bu sızıntıyla birlikte, herkes “Neden bunlardan biri bir GoT oyunu olmasın?” diye soracaktır elbette.

İlerleyen günlerde sızıntı hakkında daha çok şey öğreneceğimiz kesin.

 

 

Kategori: Haberler Dizi Haberleri

Yorumlar

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir