İçeriğe geç →

Haber: Larry Cohen ve J.J. Abrams’tan Dizi Projesi

Lost’un yapımcısı, Star Wars’un geçen sene izlediğimiz son filmi The Force Awakens’in yönetmeni J.J. Abrams, kült gerilim ve bilim kurgu filmlerinin ‘sıradışı’ yönetmeni Larry Cohen (Maniac Cop, Return of the Magnificent Seven) ile bir dizi projesi için bir araya geliyor. BrokeHorrorFan sitesine verdikleri röportajdan öğrendiğimiz bu dizi projesi, 10 bölümlük antoloji dizileri şeklinde karşımıza çıkacak. Larry Cohen, dizi hakkında şunları söylüyor:

Şu anda J.J. Abrams ile, kendisi büyük bir hayranımdır, şirketi Bad Robot bünyesinde bir dizi geliştiriyoruz. Her sezon 10 saatlik ayrı konuları ele alacak ve tamamen Larry Cohen gerilimleri içerecek. İki sezonumuz hazır, yazılı bir şekilde çekimi bekliyor. Eğer olursa, dizi sektörüne yepyeni bir soluk getirecek kadar orijinal fikirlerimiz ve materyallerimiz var. Hatta birkaç bölümü ben de yönetebilirim.

Şu anda kendisine bir televizyon kanalı arayan proje, çok geçmeden yayın hayatına kavuşacak gibi duruyor. İki ‘zırdeli’nin ele aldığı yapım, kesinlikle izleyenleri şaşırtacaktır. Her sezon 10’ar saatlik Larry Cohen filmleri izleyecek olmak, hayranlarını oldukça sevindirecek bir haber.

Dizinin, kendisine bir kanal bulması halinde, 2018 yılı içerisinde yayınlanması bekleniyor.

 

Kategori: Haberler Dizi Haberleri

Yorumlar

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir